15 decembrie 2009

Ia RCA-ul, neamule!

     Ia RCA-ul, ia RCA-ul, avem RCA-uri de vanzare, urgent luati RCA-uri, nu pierdeti ocazia, avem preturile cele mai bune...
     Oameni buni, poate nu stiti, insa din vara si pana acu' am trecut prin mai multe campanii, de exemplu campania de toamna, unde am prestat diverse munci agricole (taiatul porumbului, culesul viilor, etc., etc., nu ma bag in detalii, promit sa fac alta data un material pe tema asta).
     Apoi veni si campania electorala, unde am prestat activitati de dezbatere cetateneasca, profund democratica, acasa, in fata televizorului, in genul eu si restul lumii, aratandu-le tuturor candidatilor calea aia dreapta pe care sa o urmeze viitorul presedinte al tarisoarei noastre saracute (cam cum comentez la un meci de fotbal: da, ba, pasa in dreapta, ce, esti chior... deschide-l pe ala pe interior, nu sta cu gura deschisa ca-ti intra musca... fara fault, ba, fara fault, ca te elimina arbitru'... iesi acu' din aparare, nu-l lasa sa se apropie de poarta, tine om la om... iesi, portar, iesi la centrare, nu sta ca un cocostarc in poarta aia...), dadacind si certand pe toti candidatii, insa eu vorbeam, eu auzeam, ca niciunul nu ma asculta (ba, ce staff jalnic aveti si voi, ce v-au invatat sa spuneti, numai balarii, nu e bine, ascultati-ma pe mine, ca le stiu eu mai bine, ca eu chiar sunt in contact cu poporul, la carciuma din colt, linciurindu-ma in cate o suta de vodca juma' de ora, pana iau intelesu' la o problema, eu chiar stau de vorba cu talpa poporului, nu ca voi, care va aburcati in limozinele voastre sau va afundati posterioarele in fotoliile din birourile voastre, timpu' trece, leafa merge, chiar nu aveti habar ce vrea poporu', de ce nu ma intrebati pe mine, ca v-as spune eu ce ar trebui sa faceti, ba, politicienilor, ca tot timpul aud asta, vorba Parazitilor: vreti sa faceti ceva pentru mine, faceti infarct...hahaha... era o gluma, ce aveti, nu mai stiti nici de gluma, vi s-a urcat puterea la cap, ca doar n-oti face armaghedoane si cu mine... in fine, veniti la mine, nu la consultantii vostri, si va spun io cum sa castigati alegerile, ce sa ziceti, ce sa promiteti si ce ati putea face concret, pe pasi, mai intai si mai intai, prioritatea prioritatilor, care e cheia rezolvarii tuturor problemelor mari...). 
     In fine, niciunul nu m-a acultat (vezi, vezi, ti-am zis io), si-acu' toti stau si-si plang in pumni de ciuda ca pana la urma tot Marinelu' s-a urcat pe tron... In fine, daca nu m-au ascultat pe mine, repet, vezi ce s-a intamplat... Si nu trebuiau sa ma plateasca cu bani grei, ca pe americanii aia de exemplu, ci numai asa, o nimica toata, imi dadeau si mie o vacuta de lapte, zece oi, si vreo cinci oale de pus pe casa (de la huraganu' de asta-vara, stau cu niste oale sparte la casa, si doar am zis ca ma duc sa mi le cumpar, sa le pun la loc, insa nu am avut bani pana acuma, iar saptamana asta ma duc sa vand la targ vreo cativa saci de porumb, ca sa echilibrez asezarea bugetara pe anul asta, ca nu vreau sa intru pe procedura de deficit bugetar excesiv, ma sanctioneaza nevasta, prin reducerea ratiei de tutun de la un pachet pe zi, la 3 tigari: una dimineata, una la pranz si una seara)...
     Dupa atatea peripetii numite campanii, iata ca veni o noua campanie: campania de iarna RCA. Campanie care a inceput acum vreo doua satpamani, si care e in plina derulare... Am un target de atins, trebuie sa vand cat mai multe RCA-uri, iar din comisioanele aferente vreau sa-mi cumpar si eu o barca cu motor (ca trebuie sa ma duc la pescuit la vara prin Delta, m-a invitat Nea Mogulu la el (stiti voi care, persoana importanta, nu dau nume, insa m-am intalnit cu el in parcare de la Odaia Bursucani, sub singuru' felinar din catunu' vecin) si nu ma pot face de rusine, trebuie sa am barcuta mea, toti au iahturi, si eu chiar sa vin cu luntrea lopatata de lipoveni? ei, nici chiar asa...). Hai nu ma tineti din treaba, ca timpul inseamna bani la mine...
     Ia RCA-ul, ia RCA-ul, avem RCA-uri de vanzare, urgent luati RCA-uri, nu pierdeti ocazia, mai ales ca acu' veni si iarna, si il busiti pe unu' in spate, si nu stiti peste cine dati, vorba reclamei...

22 comentarii:

Nea Costache spunea...

Sa traiesti coane! Cum bine zici, campaniile, fie ele agricole sau electorale, usor, usor, raman simple amintiri. Acum, ca nu ne-o fi iesit pe plac nici alea, nici alea, asta este! Principalul e ca hambarul si camra sa fie pline, sa fie varza la murat, lemne si porc in cotet ca vom trece noi si de iarna asta! Da, o barca pentru mers la peste mi-ar trebui si mie! O zi frumoasa!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Hambarul e destul de plin, nu-mi fac griji, de fapt toate alea, alea sunt la locul lor, cum ar trebui sa fie, de, ca la casa unui om cu adevarat gospodar, nu? Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca la anu' o sa intru pe buget de criza, subtiat, adicatelea trebuie sa mai tai din buget anumite cheltuieli (cum ar fi excursia anuala la Paris)... :)
O zi frumoasa, Nea Costache! Numai bine

CELLA spunea...

dacă-i vorba de tine iau şi io un rca d-ăla deşi n-am decît maşină de servici;)
acuma dacă tot îs 'în mînă' de la atîtea capănii...
una-n plus, acolo, pentru tine şi iarnă
ce n-aş da să am şi eu de tăiat 'excursia anuală la Paris'... aşa cred că-l tai pe acordorul de piane din baie... plăţi fiat lux:)))

Ion Dascalu spunea...

CELLA:

OK, hai ca-ti dau si o reducere, asa, pe ochi frumosi (nu stiu cum arata ochii tai in realitate, insa banuiesc ca-s frumosi)... :) Cat despre acordorul de piane, vezi si tu cum faci reducerea, sa nu-l tai de tot de pe lista, ci macar o data pe zi... :) Numai bine iti doresc! "Fiat" bani in portofel la toata lumea!

Neliniştitu' spunea...

Da' ce-a-re nu dai, bre? :))
Şi, apropo de redusu' raţiei de tutun, vezi, să nu dea boala să treci la dragostea în patru labe. :))

CELLA spunea...

Gabriela zicea că-s tare trişti ochii mei, aşa că... un r.c.a. vesel, te rog!!!
aşa ca cei 2 clopoţeii pe care i-ai aşezat aici
m-au făcut să zîbesc, cred că-s magici
numai bine îţi doersc, ţie şi celor dragi
să fiţi mai ales sănătoşi altfel canci bni în portofel:)
ne mai auzim, fac daruri de Crăciun;)

Nea Costache spunea...

'Mneaţa coane! Ce zîci, te bagi la dicţionarul meu?

Ion Dascalu spunea...

Neliniştitu':

Ce-a-re nu avem, da' reveniti maine, poate primim marfa... :) Cat despre dragostea aia, sper sa nu se ajunga la asa ceva, doctorul mi-a interzis sa fac asa ceva... :)

Ion Dascalu spunea...

CELLA:

Un Craciun fericit iti doresc! Si ma bucur ca ti-au placut clopoteii mei. Mi-am pregatit si eu blogul de sarbatoare, ca sunt si eu un pui de gospodar, nu? :) Numai bine!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache :

Sa traiesti, Nea Costache! Intru imediat pe blogul matale, sa fac analiza morfo-sintactica la cuvintele alea. :)

Neliniştitu' spunea...

Hai, să-ţi fie bine şi să ai sărbători fericite!

Ion Dascalu spunea...

Neliniştitu':

Sarbatori fericite si tie!

Cristal spunea...

Sarbatori fericite, linistite si pline de veselieee !!! :)

simona ionescu spunea...

N-am carnet, dar te sustin! Ia RCA-ul, ia RCA-ul neamule, ia-l de la Ion, ca sa-i fie si lui cald acu si la vara racoare!
Sarbatori fericite, sanatate si belsug!

Roxana Amancei spunea...

Sarbatori pline de speranta si lumina!

Vania spunea...

Sărbători luminate!

Ion Dascalu spunea...

Tuturor:

Sarbatori fericite!

Nea Costache spunea...

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Sarbatori fericite, Nea Costache!

Vania spunea...

La mulţi ani, cu pauze cât mai rare!

Neliniştitu' spunea...

Multiplă fericire, maxim de succesuri şi LA MULŢI ANI pe 2010!

Ion Dascalu spunea...

Multumesc pentru urari. Un an 2010 plin de bucurii va urez si eu!

Trimiteți un comentariu