15 aprilie 2009

Leapsa cu adevaruri pe jumatate...

     Veni randul la o noua leapsa:
1. SUNT bun, ce sa mai... Eu sunt bun, pamantu-i rau (ca ma tine)...
2. AS VREA sa am tancul meu, ca sa pot circula fara frica, asa cum trebuie, pe strazile din Romania.
3. PASTREZ tot ce nu-mi trebuie, ca de exemplu colectii intregi de surprize de la gumele Turbo de la inceputul anilor ’90 (masini si/sau fotbalisti).
4. MI-AS DORI sa pot canta la trompeta, vioara si sa bat si toba in acelasi timp, ca sa pot merge la nunti si sa iau banul gros numai eu (ce egoist sunt)...
5. NU-MI PLACE sa fiu alintat "pisoi" sau "motanel", sunt de parere ca nu ma reprezinta, ar trebui ceva de genul "dinozaurul meu" sau "brontozaurul meu"... Asa mai vii de acasa...
6. MA TEM DE prostia care zace in altii (cu a mea proprie si personala ma descurc, stiu ce-mi poate făta mintea, chiar nu ma mai surprinde)...
7. AUD numai ce vreau, cand vreau si de la cine vreau (sotia mi-e martor, poate sa si jure cu mana pe biblie la tribunal ca asa e)...
8. IMI PARE RAU ca nu pot sa ma multiplic (fizic vorbind, ca psihic as putea, la personalitatile mele multiple) si sa-mi traiesc viata in mai multe moduri si in locuri diferite...
9. IMI PLACE sa vad cum imbatranesc (mi se grizoneaza parul, poate asa o sa par si eu un tip mai frumos, ca eu in principiu as fi un barbat frumos, daca n-as fi asa de urat)...
10. NU SUNT magarus pentru ca asa vreau eu, asa sunt de la mama natura dat...
11. CANT numai dupa ce mi-am alungat spectatorii in prealabil, mi-e prea mila de ei...
12. NICIODATA nu sunt eu de vina.. oricum ar fi, nu am cum sa fiu eu de vina, pentru ca daca as fi de vina, atunci ar insemna ca as fi de vina numai din vina mea... (Alambicat imi mai place sa vorbesc uneori..).
13. RAR se intampla sa am multi bani in buzunare (nu stiu ce se intampla, da’ banii nu ma indragesc mai deloc, fug de mine de parca as fi ciumat).
14. PLANG numai cand... Ei, stai asa, ca nu mai plang de mult timp, de cand am reusit sa atrag femela... Acuma nu mai are rost sa-i arat cat de sensibil sunt...
15. NU SUNT martian, cine v-a spus asta v-a mintit cu nerusinare, eu sunt de pe Pluto...
16. SUNT CONFUZ tot timpul cand e vorba sa spun cine l-a impuscat pe JFK (John Fitzgerald Kennedy)...
17. AM NEVOIE de rabdare, deoarece am auzit ca e buna cand treci marea, si vreau sa fac un drum pana la Stambul (Istanbul) via Odessa...
18. AR TREBUI sa fiu mai activ pe blog, insa talentul si inspiratia nu se masoara cu sublerul si rigla (sau alte instrumente de masura) pentru a adauga zilnic cate o doza regulata si bine definita de articol (sau post, cum vreti sa-i ziceti)...
19. AS PUTEA sa scriu o carte despre viata mea, dar nu pot, ca rad...
     Luati-o din zbor, care mai vreti...

28 comentarii:

simona_ionescu spunea...

Banii nu fug numai de tine. Si de mine si de multi-multi-multi altii. Dar unde s-or duce ei? Eu la chestia asta sunt confuza.

Ion Dascalu spunea...

Simona:

Buna intrebare, cam ce raspuns sa dau.. O fi ea intrebare retorica, insa eu am pretentia ca stiu sa raspund si la de astea.. Probabil ca banii se duc la unii de au lipici la mana, nu stiu.. Vorbesc si eu asa, in calitate de opinie publica.. :)

maminineta spunea...

Raspunsuri reusite, pe gustul meu.

Anonim spunea...

Esti o poezie....
Eu realizez ca devin confuza cu timpul...referitor la mult prea multe lucruri... Mult mai confuza ca in adolescenta, cand eram foarte sigura ca stiu tot si ca ceea ce stiu este adevarul absolut!
::))

Vania spunea...

Sunt uimit! Despre marţianitatea ta vuieşte blogosfera...

Ion Dascalu spunea...

Maminineta:

Multumesc, chiar ma bucur ca am fost la inaltimea asteptarilor.

Ion Dascalu spunea...

Teo:
Sunt o poezie naiva (daca-mi permiti sa fac un joc de cuvinte in legatura cu arta naiva, pictura naiva).. :) Cat despre "confuzenia" ta, nu cred sa fie chiar asa cum spui tu aici, cel putin din ceea ce scrii tu pe blog nu rezulta asa ceva.. Ba, dimpotriva.. :)

Ion Dascalu spunea...

Vania:

E grav daca vuieste blogosfera, inseamna ca chiar m-am dat de gol.. S-ar putea pentru chestia asta sa fiu rechemat pe planeta mea de origine, ca exista riscul sa fiu declarat "martianus non grata".. :)

Vania spunea...

Tot ce-i posibil, au mai fost cazuri, în special cu lucrători ai corpului diplomatic...

Ion Dascalu spunea...

Vania:

Pai, de aia mi-e frica, ca n-o precizeze motivul pentru care ma "hexpulzeaza".. :)

Dyvucs spunea...

salut am si eu o intrebare si sper sa primesc si un raspuns !
as vrea sa facem schimb de linkuri.
ce zici ?
Blogu meu este http://gatesti.blogspot.com
astept un raspuns printr-un comentariu

Nea Costache spunea...

Cum sa te "hexpulzeze" tocmai pe d-ta coane? Noi te consideram un martian de treaba!

Ion Dascalu spunea...

Gateste si Tu:

Pai, hai sa facem schimb de linkuri. De ce nu? Eu oricum ma dau in vant dupa retete de gatit (tinde sa devina un hobby pentru mine).. :)

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Multumesc de aprecieri, insa autoritatile planetare de pe Pamant (in speta cele locale, romanesti) opereaza cu altfel de criterii.. Necunoscute noua.. De aia mi-e frica.. :)

Nea Costache spunea...

Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Sarbatori Fericite!

Anonim spunea...

" AUD numai ce vreau, cand vreau si de la cine vreau "
Cum reusesti? Eu tocmai am fost trezit de o masina din care bubuiau manele si care a venit langa geamul meu. Am impresia ca aud numai manele si injuraturi.

Ion Dascalu spunea...

alexandrumarin:

Intr-adevar, ceea ce imi spui constituie o mare provocare, in sensul ca necesita eforturi uriase pentru a nu baga in seama decibelii aia.. Nu am incercat, recunosc, eu doar am facut teste cu sotia, insa banuiesc ca daca am ajuns imun la cicaleala ei, as fi in stare sa trec si incercarea cu manelele.. :) Glumesc, sa nu ma luati in serios, imi place sa exagerez un pic, sotia mea e o dulce..

flavius spunea...

Sarbatori Fericite, împreună cu Lumina gîndurilor bune, alături de toţi cei dragi!

maminineta spunea...

Cristos a inviat.Lumina sa te calauzeasca pretutindeni,oriunde pasii tai se indreapta.Petrecere frumoasa.

Vania spunea...

Hristos a înviat!

Ion Dascalu spunea...

Flavius, Maminineta si Vania:

Cu-adevarat a inviat! Multa sanatate si fericire va urez!

Nea Costache spunea...

Hristos a inviat coane! Nu crezi ca vacanta s-a sfarsit si trebuie sa purcedem la treaba? O seara minunata!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Cu-adevarat a inviat! Asa e, vacanta s-a terminat si ar trebui sa purcedem la treaba.. Trebuie sa ma extrag din activitatea de indopare cu bunatati de sarbatoare (si-asa nu prea mai sunt, ca doar nu dureaza sarbatorile astea o mie de zile) si sa ma repozitionez pe blogosfera.. :) Numai bine, Nea Costache.. Tinem legatura..

LZ spunea...

Adevarurile astea sunt pe jumatate sau partial incomplete. Pai te-ai oprit la numarul 19. Ai fi putut si tu sa intocmesti o lista cu o cifra rotunda. Poate te mai gandesti. Ce spui de un 20?!

Ion Dascalu spunea...

LZ:

Laura, nu stiu care e treaba cu 19, insa asa am preluat si eu chestia asta, cu 19 puncte. Dupa cum spuneai si tu pe blogul tau ceva referitor la matematica, eu vin in completare si spun ca stiinta asta e pentru oameni exacti, nu pentru d-astia d-alde mine, ce prind fluturi fara plasa.. :) Ce mi-e 19, ce mi-e 20.. Si referitor la adevarurile pe jumatate sau partial incomplete, poate ca e mai bine asa.. "eu nu strivesc corola de minuni a lumii".. :)
Multumesc pentru comentariu si te mai astept.. A bientot! ;)

Dorotheea spunea...

noutati.....vrem noutati.......

Ion Dascalu spunea...

Dorotheea:

Ma bucur ca deja am fani.. :) O sa revin cat mai curand posibil cu noi articole pe blog. Imi cer scuze pentru raritatea cu care public (din motive mai mult sau mai putin obiective).. Multumesc pentru comentariu..

Trimiteți un comentariu