10 aprilie 2010

Blog inactiv

     Cu scuzele de rigoare pentru deranjul provocat, va anuntam ca blogul va fi inactiv in urmatoarea perioada... De indata ce problemele vor fi remediate, va vom anunta in cel mai scurt timp... Semnat, colectivul de redactie, adica eu, eu insumi si cu Ion Dascalu (ca tot ma laudam ca am tripla personalitate).

9 comentarii:

Nea Costache spunea...

Nici un deranj coane, numai ca ne va fi dor de coletivul de redactie! macar, mai treci din cand in cand pe la noi!
O zi frumoasa!

CELLA spunea...

:(
rău ne pare(multiplelor noastre personalităţi care le salută, toate, pe cele 3 ale tale)sperăm că eşti bine şi-ţi(vă) dorim numai bine

Neliniştitu' spunea...

Şi o dezvolţi p-a patra, nu? :)))
Succesuri depline să ai şi "Hai, activareee! :))

Scaune spunea...

Pana cand?

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Multumesc pentru incurajari! Iata ca ne-am intors, mai proaspeti, mai odihniti, mai cu chef de viata. Sanatate, Nea Costache!

Ion Dascalu spunea...

Neliniştitu':

Multumesc pentru urari! Am incercat s-o dezvolt pe cea de a patra personalitate, am stat aproape o luna intreaga closca, insa nu, n-am clocit bine, si nu mi-a iesit din ou si cea de a patra personalitate! :) Probabil o fi de la norul de cenusa... Toate cele bune!

Ion Dascalu spunea...

CELLA:

Tu cum stai cu personalitatile? Ai scos ceva anul acesta? Eu am stat closca degeaba, nu a iesit nimic... Si doar am pus paie din alea bune ca asternut... :) Salutari perechilor tale de personalitati!

CELLA spunea...

suntem bine toate
mare MULŢAM!
- una: prăjtă(de aşteptări)
- una: opărită(în icneli)
- una: habarnistă(dă... primăveri)
ceeace... vă dorim din inimi
reveneli!!!:)
de-a puia-gaia

Ion Dascalu spunea...

CELLA:

Constat ca stai mai bine decat mine... La mine una e plecata cu sorcova (desi e mijlocul anului, nu e Anul Nou), alta e plecata la business in Anglia (a se vedea urmatoarea postare), iar cealalta sta in Romania si se zbate cu ratele de de platit la banca in Romania... :)

Trimiteți un comentariu