14 martie 2010

Gata, vine primavara!

     E timpul sa ies din barlog, vine primavara, da coltul la iarba, ghiocei, alea, alea,  pasarelele canta ("ce frumos dilibardeshte cucu' la padure"), soarele pe cer, fericire, ce sa mai... Daca ar mai fi si oleaca de parale in buzunare, chiar ca as zburda pe campie, precum carlanii... Da, si am schimbat si tabloul de deasupra... Deci, vine primavara, fratilor!!!!

2 comentarii:

Nea Costache spunea...

Hopaaa, a venit primavara si la prietenul meu, conu Ionicaaa! Apai coane, acu-i de treaba: gradinile asteapta strangerea resturilor de peste iarna, pomii sa fie curatati de uscaturi, din loc in loc sa iese fumul, iar un pic mai tarzior, cand pamantul se mai usuca, sa amenajam straturile de ceapa, doar vrem ca si in anul asta sa mancam un manuchi de ceapa verde langa un botz de branza si cateva feliute de slana! Floricelele de sus, parca ma imbie la o haladuiala prin sanul naturii!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Da, asa e, e multa treaba intr-o gospodarie, ce n-as da sa am o asemenea gospodarie si eu... Eu doar visez la ea, inchis intre blocurile astea... Insa poate o sa apuc si eu ziua aia cand o sa ies in fata casei si o sa privesc rasaritul soarelui dimineata, dupa care o sa m-apuc de treaba complet energizat de soarele diminetii... :)

Trimiteți un comentariu