6 aprilie 2009

Un spot audio tare ciudat...

     Dom'le, am o mare dilema, salvati-ma, nu mai pot... Ascult un post de radio destul de des, nu-i dau numele, ca nu mi-am incasat vreun ban pe treaba asta (chiar, Monica, te astept cu banii, trebuie sa ma premiezi negresit)... Si stati sa vedeti care e treaba, am inceput s-o iau razna de fiecare data la auzul unui spot audio, ceva cu un procent de discount la achizitionarea unui automobil, iarasi nu dau nume... - Stai, nu te arunca, 10 la suta... - Nu, sar, nu e bine, da-mi un procent mai mare... - Atunci, ia 20 la suta.. Si uite asa se cearta unul cu altul, fac o tiganeala ca la usa cortului, ca unul vrea procent mai mare, ca de nu, se arunca, celalalt mai lasa de la el, e nevoie si de cuvantul lui (de pionier)... De fiecare data cand aud reclama, sar ca ars si zic cu voce tare: "Da' arunca-te odata, da'te-n.. Doamne iarta-ma"... Si de fiecare data tot nu iau intelesul, pana la urma asta, disperatul, ce a facut, si-a mai luat masina sau s-a aruncat de pe ce inaltime s-o fi catarat el... De la o vreme nu prea mai aud reclama asta, si am doua variante: 1. Ori si-au dat seama astia ca ma streseaza spotul audio cu pricina si-l difuzeaza numai cand nu ascult eu radioul (ceea ce implica faptul ca ma pandesc, deci sunt urmarit de cine stie ce serviciu secret, SRI, FBI, CIA, KGB, MI5 sau MI6, Mossad sau STASI, mama lor, ca nu mai stiu alte servicii secrete sa le enumar pe aici) sau 2. S-a aruncat ala si cu asta s-a terminat totul (atunci ma fac vinovat de instigare la suicid si ma asteapta belele pe partea judiciara)... Acuma nu mai stiu ce sa cred, care varianta o fi valabila... In orice caz, nu ma vad bine... Mare dilema... Voi ce ziceti?
     Later edit: Aseara am vazut si clipul video, e clar, ma duc eu sa ma arunc... :)

20 comentarii:

flavius spunea...

Servus!
E nasol cu instigarea... ca vin astia si te umfla din papuci... Aş prefera să zic că tipu' chiar s-a aruncat definitiv. Oricum spotul e tâmpiţel ca atîtea altele... Şi omul nostru ar fi vrut 30% de fapt... :)

O zi faina!

Ion Dascalu spunea...

Flavius:

Salutare, Flavius!
Pai, nu as vrea sa-mi servesc cafeaua de dimineata pe biroul procurorului.. "Casa de copii nu e acasa", asa si eu, cafeaua de acolo nu e cafea.. :) In legatura cu spotul, eu cred ca ar trebui sa se arunce in cap realizatorii acestuia.. :) Glumesc, evident.. Sa nu va aruncati, producatorilor, ca nu vreau 2 capete de acuzare, unul mi-e de ajuns.. :)
Toate cele bune!

GunoierSocial spunea...

... daca aceste servicii sunt secrete ... tu cum de stii de ele ?
... nu cumva jobu` tau cel nou ... de care ai scris in articolu` anterior ... e defapt ... un job pe la SRI ?
... m`ai pus pe ganduri !

Ion Dascalu spunea...

Gunoier Social:

Domnul meu, prima tehnica pe care am invatat-o la scoala de spioni din Pogoratii de Vale a fost cea a informarii prin dezinformare.. Si inca ceva, daca tu te-ai autosesizat in cazul meu, asta nu inseamna ca si sunt vinovat.. Deci, prezumtia de nevinovatie trebuie sa mi-o acorzi mai intai si intai.. :)

PACO spunea...

Nu mai asculta postul de radio si o sa te vezi bine,oricum mi-a placut post-ul

Ion Dascalu spunea...

Paco:

As vrea eu sa nu-l mai ascult, insa nu pot, pentru ca m-am indragostit de muzica pe care o baga la difuzoare.. :)

Anonim spunea...

Inca nu s-a aruncat ::)))

eu te inteleg cu spotul :)

Ion Dascalu spunea...

Teo:

Da' sunt sanse sa se.. si sa se termine cosmarul meu? :)

Anonim spunea...

Sa se..nu cred! Cosmarul continua :))

Ion Dascalu spunea...

Teo:

Aoleu, e grav.. Doar sa ma duc eu la firma respectiva si sa le fac un pic de protest in fata sediului (cu pancarta, cu portavoce, cu tot ce trebuie, regulamentar..) ca sa scoata de pe piata spoturile astea.. Hahaha, hai ca avem o revolta (chiar revolutie de ma supar, pentru ca scot toate persoanele din mine si le pun sa protesteze- ca tot vorbeam mai demult despre personalitatile mele multiple).. :)

Paul spunea...

Nea Ioane, tu cu spotul tau! Am visat azi noapte ca s-a aruncat pe capota la 4x4. Vai vai vai! Ce o fi vrand sa-mi spuna creierul meu?

Ion Dascalu spunea...

Paul:

Nu eu sunt vinovat pentru visul tau, ci grija ta pentru masinuta.. :) Ei, poftim, maine, poimaine ma trezesc acuzat si de provocare de cosmaruri.. Ca o forma de protest as putea sa urc si eu pe acoperisul casei si sa tip: "Sar, daca mai dati reclama, sar.." :)
Of, of, da' n-o sa se termine odata si odata si cu reclama asta stupida.. O sa joc Hora Bucuriei in Do Major.. :)

Nea Costache spunea...

Hopaaa! Pai aici se comenteaza la greu! Coane, ai perfecta dreptate: e cate-o reclama trasa de par care te agaseaza, mai ales prin repetarea ei la infinit. Sunt rare reclamele romanesti (audio sau video) facute cu cap.

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Probabil asta e si scopul reclamei respective, sa ma agaseze atat de tare incat sa cumpar repede masina si sa-l salvez pe nenorocitul ala care toata ziua tipa ca se arunca.. :)

Reflectorul de VASLUI spunea...

Nu, iti spun eu, nu-l mai da pe radio spotul, l-au schimbat acum pe TV.

Ion Dascalu spunea...

Reflectorul de Vaslui:

Vad ca m-au incoltit dusmanii cu spotul, atat pe radio cat si pe TV.. :)

Nea Costache spunea...

Coane, pentru reclamele tv., eu apelez la Sfanta telecomanda!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Intr-adevar, ce buna e o telecomanda la casa omului.. :)

Cata S spunea...

Da, și pe mine mă enerva spotul.
Și mai e unul care mă disperă, în ultima vreme, la televizor. E ăla cu un copil care îi zice lu' mă-sa că vrea să meargă la Paul să facă treaba mare.
De fiecare dată îmi vine să-i zic: "Da' du-te dracu' și te cacă în buda lu' Paul și nu te mai întoarce".
Paște Fericit!

Ion Dascalu spunea...

Cata S:

Ce sa-i faci, asta e cu reclamele, probabil asta si vor uneori, sa ne scoata din sarite.. :) Sarbatori Fericite si tie!

Trimiteți un comentariu