6 aprilie 2009

Am un job in plus...

     Nu va speriati, nu va parasesc, oameni buni.. Acuma dupa ce v-ati invatat cu mine si eu cu voi, nu pot sa mai parasesc blogul asta... Insa acum cateva zile am fost invitat sa mai scriu pe un blog, Smile Blog, dintr-o retea de bloguri, BlogBloc pe numele ei, si pentru ca am acceptat provocarea, iata-ma cu un job in plus... Mai am niste colegi acolo si cred ca o sa facem treaba buna.. A, si inca ceva, sunt intrutotul de acord cu unul dintre colegi, "parintele", ca trebuie sa iasa banul gros la afacerea asta, dar spre deosebire de el, care are in plan un Lamborghini de nus' care tip, eu am ganduri mai pamantene si vreau sa-mi iau o caruta cu doi cai, foarte practica in zilele noastre, mai ales ca respecta si normele eco nu stiu cat... Vreau sa intru si eu in randul gospodarilor din satul meu, ce, numai ei sa aiba caruta proprie? :) Hai ca va pup si ne mai conversam...

14 comentarii:

parintele spunea...

sper ca ti-ai dat seama ca a fost bascalie faza aia cu banii si lamborghini.

Ion Dascalu spunea...

Parintele:

Normal ca a fost bascalie, tocmai de asta am si apreciat gluma si am reintrodus-o in circuit.. :) Si te trec in blogroll, pentru ca mi-ai placut.. Toate cele bune!

Nea Costache spunea...

Coane, o slujba-n plus ce mai conteaza, daca mai si pica ceva. De n-o pica, nu-i bai, matale ai un suflet mare: unde s-a dus suta, treaca si mia!
Te-am vizitat la patron si mi-a placut ce lucrari ii faci! Stie el ca esti un meserias bun! bafta la scris!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Multumesc pentru vizite! Ma inhamai la doua juguri, precum boul cel voinic.. :) Dar le duc pe amandoua.. :) Toate cele bune, Nea Costache si spor la scris si matale!

parintele spunea...

inchipuieste-ti ca sunt asa de caterincos si am o gura asa de spurcata, incat fac bascalie si de mine insumi

Anonim spunea...

Pai ...căruţa ta cu cei doi cai face mai mult decât lamborghiniul cu pricina...Aşa că nu ştiu care dintre voi are planuri mai pământene :::)))))

Ion Dascalu spunea...

Parintele:

Ei, cum nu, stiu senzatia, o traiesc si eu de multe ori.. :) "Bogdaproste, sunt nebun/ Si-am gasit pereche-n drum.." Bravo, asa da.. Ne asemanam, deci o sa ne intelegem bine.. :)

Ion Dascalu spunea...

Teo:

Nu stiu, "posterioritatea ma va judeca daca am avut sau nu dreptate.." :)

PACO spunea...

Daca vrei intra si la mine pe blog si da o parere

Ion Dascalu spunea...

Paco:

Voi intra sa vad care e treaba.

DubluVE spunea...

Noroc, noroc :) eu citesc commenturile cu "delay", de cele mai multe ori :D Toate cele bune şi ţie, să ne citim pe Smile!

Ion Dascalu spunea...

DubluVE:

Salut! Nu-i problema de intarziere.. Oricum o sa ne intersectam in "redactie".. :) Toate cele bune si tie!

Kaspel spunea...

Daca tot suntem colegi pe SmileBlog.ro , o adresa de Contact ai ? ( Skype , Y!Messenger , ICQ etc. ) sa mai vorbim si noi ca intre colegi .Bineinteles , daca doresti !
te astept cu un raspuns aici http://kaspel.info/contact
O zi buna !

Ion Dascalu spunea...

Kaspel:

Am inteles, sa traiti, execut ordinul.. :)

Trimiteți un comentariu