23 martie 2009

Ion Dascalu pe internet...

      Iata ca veni randul la un nou articol (era si timpul, deoarece la precedentul articol mesajele prietenilor din blogosfera se inmultisera de nu mai incapeau in spatiul rezervat, dadeau pe dinafara, se varsau...) :)
    Neavand o tema anume in minte, totusi as vrea sa vorbesc despre ceva. Si anume, numele de Ion Dascalu. La un search pe "sfantul google" am aflat de pe site-ul "http://vip-in-banat.ro/pages/details.php?pageid=175" ca "Toate marile aglomerari urbane au cate un Ion Dascalu al lor. Pana si Comuna Padureni din judetul Timis a avut un Dascalu al ei, care a dat numele scolii generale din sat! ".. Vai! Ce frumos! M-a uns la inima.. Si inca nu l-au socotit si pe jupanul omonim de la Vaslui, c-altfel se contruia o statuie gen Stefan cel Mare si Sfant si lui nenea Dascalu... :)
     Insa ce a urmat m-a facut sa-mi scada inima la fel de repede pe cum mi-a crescut... Cica un escroc Ion Dascalu de la Craiova a dat o mare lovitura pe la Oradea ( daca acolo era oportunitatea ce sa-i faci, te muti pe unde simti mirosul banilor), un cetatean oarecare Ion Dascalu de la Iasi a baut cat a baut si nu s-a trezit decat la spital, cu diferenta ca era un pic batut, cica de niste nene imbracati in politisti (saracu', ce i-a trebuit un A.N.-Autor Necunoscut, nu era mai simplu sa-i zica ceva de dulce vecinului, eventual ceva despre nevasta-sa, si-l rezolva ala ca la carte), un domn Ion Dascalu de pe la Calafat promitea in campania electorala din 2004 ca mareste pensiile si subventiile pentru agricultura (na, ca in anul 2008 iti furara parlamentarii astia noi promisiunile respective, eu zic ca voi, politicienii, ar trebui sa va inregistrati promisiunile la OSIM si sa percepeti drepturi de autor daca un alt politician vrea sa le foloseasca) iar alt cetatean Ion Dascalu, de data asta chestor de politie in Timisoara, mare iubitor de fitness si bodybuilding, a facut nu stiu ce giumbuslucuri cu Sala de Forta IJP (nu mai spun si de ironia autorului acestui articol in legatura cu nus'ce enigme ale locului nerezolvate de catre chestorul in discutie)...
     In concluzie, mi-e de ajuns ce am gasit... Nu mai vreau... De acum ma limitez cu search-ul numai la blogul meu, sa-l fac atat de mare si destept, incat toti sa vorbeasca despre "Ion Dascalu, al cu blogul"... Ceva in genul admirativ: "Brava lui, dom'le"... Ce ziceti, merita numele asta o acoperire mediatica mai buna? :)

16 comentarii:

Anonim spunea...

Am facut si eu o asemenea cautare si la fel am descoperit persoane si bune si rele.Important e sa fii tu. Sa scrii ce simti si noi sa citim.

Ion Dascalu spunea...

Pai, lucrurile alea bune se refereau la persoana mea (ce modest sunt).. :) Iar de scris voi scrie in continuare.. Multumesc pentru incurajari.

Anonim spunea...

Servus!
Sigur ca merita... pseudonim ori nu... mie-mi aminteste a... dascăl, dascăl de şcoală ori de biserică... Şi mă gîndesc că merită şi blogosfera unul!
Toate cele bune!

Ion Dascalu spunea...

flavius:

Cred ca mai degraba dascal de scoala noua, decat dascal de biserica.. :) Nu ca as avea ceva cu biserica, o respect si sunt de acord cu rolul ei, dar trebuie sa recunosc ca nu ma duc de prea multe ori acolo.. Numai bine!

Anonim spunea...

Mediatizează numele! În curând, vom avea în blogroll:
Ion Dascălu 1
Ion Dascălu 2
Ion Dascălu 3
Ion Dascălu 4
ş. a. m. d.

Anonim spunea...

Mediatizează numele!

În curând, poate vom avea prin blogrolluri:

Ion Dascălu 1
Ion Dascălu 2
Ion Dascălu 3
Ion Dascălu 4
Ion Dascălu 5
ş. a. m. d.

Ion Dascalu spunea...

Vania:

Am inteles mesajul.. Oricum, la valoarea mea, eu fac cat 5 Ion Dascalu simpli (sa nu mai vorbim si despre faptul ca am dubla personalitate si-o dezvolt pe a treia, vorba Parazitilor..) :)

Anonim spunea...

Bine te-am gasit!
Te invit ca "Dascal", sa rezolvi o tema de casa.
Sunt curioasa care din personalitatile tale te va ajuta. :))

Ion Dascalu spunea...

Cristal:

Bine-ai venit! Intotdeauna, in calitate de dascal, am cele mai bune raspunsuri (elevi, va rog sa nu sariti pe mine, o zic si eu asa, la deruta).. :) Si nu mai conteaza care personalitate o sa rezolve tema, important e sa iasa ceva bun (vad eu dupa aia, dupa reactiile cititorilor, pe care personalitate o bag in discutie la emisiunea "procesul etapei" din capatana mea).. :)
Multumesc pentru mesaj si te mai astept.. Keep in touch anyway..

Gabriela Savitsky spunea...

Între cele bune şi cele rele, există o qintesenţă. :D

Ion Dascalu spunea...

Gabriela Savitsky :

Asa e, numai ca eu trebuie sa o gasesc.. :)

Reflectorul de VASLUI spunea...

Merita, cum sa nu merite. faci treaba buna si oerseverezi din ce in ce mai mult.
RTV este alaturi de tine. :)

Ion Dascalu spunea...

RTV:

Multumesc, RTV! Ma bucur ca ca esti alaturi de mine.. Reflectam adevarul.. Intotdeauna.. :)

Anonim spunea...

Scuze pentru absenta de pe net de cateva zile dar m-a apucat pofta de... zugravit apartamentul iar PC-ul meu impreuna cu toate ale lui, se odihnea undeva sub un maldar de vaze si bibelouri, sub cearceafuri! Coane, or fi ei "Ion Dascalu" o multime, si mai buni, si mai rai dar Ion Dascalu-bloggeru' e unul iar acesta e de fala!

Ion Dascalu spunea...

Nea Costache:

Pai, felicitari pentru ca facusi un pic de curatenie! Iar data viitoare cand mai ai planificata o asemenea activitate, sa ne chemi si pe noi, astia mai guralivi pe bloguri, sa te ajutam la mutat mobila, sa punem umarul la treaba in general, ca de vorbit suntem buni, dar vorba-i vorba, fapta-i fapta.. :) In legatura cu cuvintele de bine pe care mi le adresasi, pot spune doar atat: mai vine o sticla de Busuioaca la Targu-Jiu.. :) S-auzim numai de bine!

Nea Costache spunea...

N-ar strica o Busuioaca> Sa fie primita!

Trimiteți un comentariu