24 martie 2008

Buna ziua tuturor!

     Iata ca am ajuns sa imi ideplinesc si eu un vis, maret chiar, acela de a fi fericitul posesor al unui blog nou-nout... I-am dat drumu' intr-o zi de luni, pentru ca asa e normal si firesc, sa incep o noua saptamana cu ceva nou (dac-ati sti voi de cate ori am zis ca de luni imi deschid blogu'..., exact ca studentu' cu "de luni m-apuc de invatat")... Inca o chestiune, imi place ideea ca acum sunt si eu la moda, toata lumea are bloguri, deci am intrat si eu in randul lumii... Nu va asteptati la nimic spectaculos din partea mea, deoarece nu sunt deloc o persoana spectaculoasa, ci mai degraba obisnuita, "mai de la tara", cu probleme cotidiene, cu griji pecuniare (haha, ce tare sunt, am gasit un cuvant misto, imi place cum suna, si da bine si la lume daca le arati ca esti un om cult, cu cuvinte alese..) si mai ales cu o mancarime de limba care uneori imi produce mai multa paguba decat foloase... Insa asta sunt eu, ce mai tura-vura... Ce vreau eu de la blogu' asta, drept sa spun, nu stiu nici eu, insa voi afla pe parcurs daca se merita sa imi tocesc degetele pe tastatura asta sau nu... Poate o sa imi aratati voi ce trebuie sa fac... Cam multe puncte-puncte in textul asta, insa asa am auzit la un ziarist, ca e bine sa scrii si cu puncte-puncte, cica adauga greutate textului... Ce ti-e si cu tehnica asta a scrisului, putini sunt inzestrati de la mama-natura cu talent gazetaresc, restu' stau si invata prin scoli cum sa scrie (n.a. iata un joc de cuvinte prin care ating pe unii sau pe altii, observati stilu', sanchi, asta e stiinta si tehnica- BBC amestecat cu un pic de Reuters...) Cam gata cu abureala, mai trebuie sa vorbesc si alta data, nu pot consuma toata munitia acum, deja am scos cam multe din "desteptaciunea" mea, am vorbit cam mult, nu-i asa... Hai sa dam tonul la carcoteli, comentarii, astept reactiile voastre. Cititori, va ordon: Atacati!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Bai frate bai... Ce sa zic, sunt bucuroasa ca ai blog, astept si eu sa mai aud cate una "de aia",cum numai tu stii sa le scoti(stii tu ce vreau sa zic).
Oarecum sunt dezamagita, ma asteptam sa citesc "una tare" din prima, dar am rabdare, sa-ti vina inspiratia.
Aaaa, ai face bine sa postezi si telegramele alea care ni le trimiteai din Anglia, ale sunt capodopere...
Eii, ce zici, ti-am dat o idee?, mai ales ca am avut grija de telegrame cat ai fost in Anglia.

Ion Dascalu spunea...

Maaamaaaa, da' tu chiar esti informata, mai draga anonima.. Inseamna ca ma cunosti daca ai pomenit ceva de Anglia mea natala, manca-ti-as.. Nu e bine, trebuie sa merg acoperit cu unii din voi, prea imi cunoasteti fiecare miscare.. :)

Anonim spunea...

Daca nu aveai ocupatie acum ti-ai gasit, ha, ha......

Ion Dascalu spunea...

Intr-adevar, asa e.. Mi-am gasit ocupatie.. Sesisez un pic de ironie, cumva? :)

Anonim spunea...

Ce pot sa spun, bine ai venit in blogosfera.
Cred ca ar fi bine sa pui ceva articole mai interesante, cel putin de asta este blog, nu pentru ca are si x, si y.
Cam asa este inceputul fiecaruia, greoi.
Bafta!!!

Ion Dascalu spunea...

Daniel, multumesc frumos pentru incurajari.. Chiar nu ma asteptam ca cineva din afara grupului meu de amici sa intre pe blogul meu.. Am intrat si eu pe blogul tau si vreau sa-ti spun ca-mi place. E interesant. Conceptie, organizare, continut. Frumos. Bafta si tie, in continuare!

Trimiteți un comentariu